Karin5 (854x1280)

Visagietotaal staat voor een totaalpakket aan uiterlijke verzorging!

Door mijn achtergrond als kapster en fotomodel, ben ik in aanraking gekomen met het vak visagie en heb hier mijn passie voor opgebouwd.
Na een aantal jaar ervaring merk ik dat de communicatie tussen model, visagiste en fotograaf steeds prettiger en soepeler verloopt, waardoor het eindresultaat waar je met z’n allen hard voor werkt, geweldig wordt.
Ik ben in het bezit van erkende diploma’s voor visagie, haarstyling en grime, daarnaast ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Professionele Visagie.
Bruiden is het meest vrolijke onderdeel van mijn vak en doe dit dan al meer dan 10 jaar! Het is erg fijn om je op je gemak te voelen op zo’n dag. Dus een goed gevoel bij je make-up en kapsel en een prettige sfeer tussen visagiste en bruid.

Ik adviseer je dan ook vaak om een rust moment in te lassen op die ochtend, zodat er niet teveel mensen om je heen bewegen en stressen. Dan is het prettig om op een aparte kamer opgemaakt te worden, want de rest van dag is al druk en spannend genoeg.

Ik heb mijn bedrijf uitgebreid met het geven van workshops en metamorfoses incl. professionele fotoshoot. Ook heb ik mij gespecialiseerd in het regelen van de kledingstyling bij fotoshoots en kan ik ingehuurd worden als Personal Shopper.